beurskens.euHet domein ‘beurskens.eu’ wordt gebruikt door diverse personen en bedrijven met dezelfde naam. De domeinnaam is ter beschikking gesteld voor domein-delen om het nut ervan te maximaliseren. Behalve de identieke naam is er geen sprake van organisatie of gezamenlijke activiteiten.

Vragen en antwoorden

Ik wil graag weten wat het adres en telefoonnummer is van één van de deelnemers aan beurskens.eu. Waar kan ik die opvragen?
De gegevens van gebruikers van domein-delen via beurskens.eu worden niet aan derden verstrekt.

Ik heb een e-mail verstuurd aan iemand met het adres ‘beurskens.eu’ maar er komt geen reactie of er komt een melding terug ‘recipient unknown’.
Niet iedereen is te bereiken via een mailadres van beurskens.eu. Bovendien kan elke voornaam maar voor één persoon als mailadres gebruikt worden. Controleer het te gebruiken mailadres en wees ervan overtuigd dat het mailadres inderdaad hoort bij de bedoelde persoon.

Domein-delen spreekt me aan. Kan dat ook met mijn eigen naam als domein?
In veel gevallen zijn domeinnamen bestaande uit enkel achternamen reeds vergeven. Bij minder gangbare namen is er een kleine kans dat het .nl-domein nog vrij is. Mogelijk zijn ook .net en .eu nog vrij. De pagina van beurskens.eu wordt gehost door Beurskens Digital Services, zie daar voor meer informatie.

Er kunnen op geen enkele manier rechten ontleend worden aan e-mails of andere berichten die afkomstig zijn van gebruikers van het gedeelde domein beurskens.eu. Elke gebruiker is verantwoordelijk voor zijn eigen zaken. Beurskens Digital Services erkent in geen geval schade die voortvloeit uit het gebruik van het domein.

Voor meer informatie klik hier.